Universele Moeder Aarde Healing


Een universele school voor healing, de I AM Mysterieschool "New Earth Circle", waar deze nieuwe vormen van healing en haar filosofie wordt gedragen door de Ouden, de Cha Orde en de Meesters van het licht, de dragers van de Violette Vlam. 

Creaties van universele healing met de krachtige symbolen die jou in staat stellen om te kunnen werken in alle omstandigheden en dimensies.

Universele moeder aarde healing en haar nieuwe healingsvormen zijn verbindend en samenwerkend voor het vrouwelijk en mannelijk deel in ons, in tijd, ruimte en beweging en vooral: zoals het oorspronkelijk de bedoeling is.

Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je gaan naar "Heelheid" middels training, scholing, coaching en optimale zorg helemaal op maat voor jou...

Leven op en mét de Natuur van Moeder Aarde, die alleen maar Liefde kan brengen in jouw leven. Liefde is de sleutel, van hart tot hart. Liefde is universeel. Liefde is niet enkel een woord, maar is van een hoge energiefrequentie. Als je eenmaal in deze energiefrequentie je leven op aarde mag leven, beleven, volg je je eigen waarheid. De waarheid die je vind in je hart. In jouw grote hart, vanuit jouw I AM, jouw hogere zelf jouw prachtige pad volgen.

Geinspireerd en liefdevol leer je werken met deze multidimensionale healingen verwerf je alle kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling in helder zien, helder weten, helder horen en helder voelen. Jouw talenten mogen manifesteren op onze nieuwe aarde, helend en liefdevol, zoals het oorspronkelijk is bedoeld. Met vreugde en blijheid in je hart.

Deze gaven en talenten worden voor jou persoonlijk gericht uitgelijnd om je zelf beschermd te weten, je veilig te voelen, zodat je onder alle huidige leefomstandigheden in je eigen kracht kunt blijven. 

Wil jij ook meegenomen worden in deze krachtige nieuwetijdse kwaliteit van healing voor je zelf en voor de ander, voor je omstandigheden?

Wil jij ook aangeraakt worden door deze mindfulness manier van leven?

Wil jij ook mee kunnen stromen in het ascensieproces?

Wil jij ook deze pure, zuivere kracht van de Universele Moeder Aarde Healing ervaren...?

In de praktijk kun je voor slechts 65 euro kennismaken met haar krachtige energie (op afspraak).

 


Kom dan thuis bij jezelf met de nieuwetijdse Universele Moeder Aarde Healing. Een multidimentionale healing voor jezelf,
voor de ander, voor je huisdieren, voor je omgeving, voor jou persoonlijke omstandigheden, voor de Natuur.


De Universele Moeder Aarde Healing “Leven vanuit je hart” stelt zich graag aan je voor...

Het Griekse woord “Holos”  betekent “heel”, en dat is ook onze manier van werken. Heel ZIJN op al onze nivo's: op zielsnivo, energetische, spiritueel, mentaal, emotioneel, fysiek, ons lichaam ofwel ons lichaamsbewustzijn. Multidimensionaal, 5D, op weg naar jouw I AM, jouw Hogere Zelf, jouw Aanwezigheid in jouw geheel eigen Ik Ben kwaliteiten. De weg van jouw ziel van "Ik zal zijn die ik zal zijn", naar "Ik ben die ik ben". Als ziel hier op aarde je weg vinden, dat is waar het om gaat. 

De aarde, onze Moeder Aarde, is hierin onze leerschool. Intunen op "daarboven" is in feite de makkelijkste weg. Het paradijs hier op onze moeder aarde vinden ligt kennelijk wat moeilijker voor ons als lichtwerkers of lichtbrengers. Als je bedenkt dat het hier om gaat, wordt je weg al boeiender, en inspirerender. Het prikkelt jouw nieuwsgierigheid, en dan is het goed. Alles is goed, waar je ook gaat, waar je ook bent, alles is goed.

In deze verheven "toestand" is het alles behalve zweverig, integendeel, je bént op aarde, je bént die jij bent. Hoe mooi is dat. Niets kan jou nog op geen enkele manier nog uit je evenwicht brengen, want alles is immers oké. Je leeft je weg op aarde en alles is goed. Niet meer nieuwsgierig zijn, stel je eens voor, dát is toch niet wie jij bent.

Je bent één met de Natuur, je bent één met Moeder Aarde, je bent één met haar elementen, aarde, water, lucht en vuur en je bent en je blijft nieuwsgierig naar Al wat leeft. Niet alszijnde de prikkels van buitenaf nodig hebbende, maar als je verbondenheid met de natuur. De liefde, de echte Liefde van de Natuur is puur en zuiver, in de natuur en in jouw zelf. 

Het samenspel van onze bewustzijnslagen en de taal van onze chakra’s gaan leren herkennen om te weten wat er zich echt afspeelt diep binnenin jou. Met name ons lichaamsbewustzijn gaat een grote plek innemen in deze benadering om uiteindelijk de God en Godin in je zelf te mogen gaan ontdekken of te Her-inneren. Te Her-inneren wie je werkelijk bent, wie je écht bent.

Hoe meer je de energie gaat gebruiken, het openen en het sluiten zoals je wordt geleerd in deze Moeder Aarde Healing, hoe sterker de energie mag worden voor jou. En dat wensen we jou toe, dat je er dagelijks, ook voor de kleinste dingen, gebruik van maakt. Laat je inspireren door deze wijze energie.

Wijs én intelligent, want waar jij de healing voor nodig hebt, gaat de energie vanuit deze intelligentie naar alle lijntjes toe die hier rechtstreeks mee te maken hebben. Als een druppel die zich mag voegen in de grote oceaan van het leven. Hoe krachtig is dit!

Je kunt je hier ontwikkelen in de verschillende stappen die deze Universele Moeder Aarde Healing jou biedt.

De volgende stap vertelt over jou als “de creator van je eigen leven”. Het is daar waar zich de energie van Meester Saint Germain zich nog duideijker bij jou gaat  manifesteren. Nog meer in de flow gebracht van de violette vlam en de prachtige tips en tools die jouw nog dichter en dichter bij je zelf en jouw oorspronkeijke bedoeling brengen in een geweldige flow. je zult je er heerlijk bij voelen, in en met deze Violette verbinding met de Universele Moeder Aarde Healing.

Steeds verder reikend gaan we in tijd ruimte en beweging naar een volgende stap. De stap-stenen wijzen ons de weg, de oorspronkelijke weg als Bakens van Licht in Tijd, Ruimte en Beweging waar we van 5d al naar 7e tot de 9e dimensie doorstromen in één vloeiende beweging waarbij je leert werken door en vanuit je hogere zelf, op zielsnivo.

Het is een boeiende tijd waarin de sluiers zich al meer en meer oplossen om vrij je eigen keuzes te mogen maken. Een tijd waarin vormen mogen veranderen, in al haar eenvoud, helder en duidelijk.

Kies, en haal het mooiste talent uit jou en laat je daarin vooral inspireren in deze prachtige flow van deze universele multidimensionale reading en healing.

En vooral: Voel je welkom! 

Stap 1


"Leven vanuit je hart"
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.


Energieoverdracht als consult en de multidimentionale energieoverdracht op afstand zijn de basis van deze cursus. Dankzij de vele verschillende soorten technieken is deze cursus speciaal voor jou op maat te realiseren.

De kosten voor deze cursus zijn 325 euro incl. syllabus, diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.

Lesdata volgens de agenda (zie hieronder) of in gezamenlijk overleg ...

 

Stap 2


"Héél zijn"

Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Multidimensionaal leren werken op het niveau van de gevorderde Moeder Aarde Healing in verbinding met de meesterenergieen van Saint Germain om jou nog krachtiger te kunnen begeleiden en inspireren in jouw persoonlijke hedendaagse ascensieproces.

Tevens weer nieuwe technieken als aansluiting op je eerste stap in deze healing waardoor jouw energieoverdrachten nog meer versterkt gaan worden, zowel op de behandeltafel voor jouw client als met afstandoverdracht én natuurlijk, heel belangrijk, de bewustwording in jouw eigen persoonlijke leven.

Een mooi en inspirerend proces om aan te gaan voor jou persoonlijke ontwikkeling in flow in deze nieuwe tijd. 

De kosten zijn 325 euro incl. syllabus en diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.

Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg...

Stap 3


Tijd, Ruimte en Beweging
Een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Geinspireerd door de vloeiende beweging van de flow in je nieuwe leven, op de nieuwe aarde, en alles wat hiermee verbonden is. Verder reizend op je levenspad, de juiste keuzes makend voor jou zelf, in liefde voor jezelf, waarmee jij jouw waarheid kunt leven en beleven. In de ruime zin van het woord vloeiend als water. Water wat met alle vormen mee kan bewegen. Er is nog zoveel te zien, in te zien, onze bewustwording verhogen naar de 5e-7e dimensie. We gaan door de sluiers van de tijd uitreiken naar onze nieuwe doelen, onze nieuwe beweegredenenen. Alles is in ontwikkeling. Het leven waarvan jij ook deel uit maakt, in al je vormen, in al je dimensies, in al jouw werkelijkheden en vooral jouw eigen waarheid. Vloeiend als water...

De kosten zijn 325 euro incl. diploma én incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.

Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg...

Kristal Healing


Kristal Healing in de Kristallijne Verbindingen 

Daar waar we op leven, op de aarde, waar we iedere dag opnieuw onze voetstappen achter ons laten, daar waar het hart van moeder aarde zetelt, daar schuilt de weldadige krachtige energie van de kristallen.

Midden-Aarde, daar zijn zij het die ons verheffen naar een hoger niveau, om ons te helen, om te delen. Als we er op de juiste manier mee omgaan, als we ons er op de juiste manier mee gaan leren verbinden, geeft dit bijzondere resultaten op jou eigen energieniveau.

De kristallen en edelstenen geven ons eindeloze mogelijkheden. Het is fijn om met ze te mogen werken in leggingen, gewoon om bij je te dragen in je broekzak of aan en ketting, of om er mee te orakelen, of om er mee te healen.

De kostbare juwelen van moeder aarde. Ze bevatten alle herinneringen van tijd en plaats. Maak kennis met hun prachtige energieën, in hun schitterende kleuren, iedere steen met zijn of haar eigen kwaliteiten en helende werking.

In de praktijk leren werken voor jouw consulten met helende steenleggingen, kristal heling voor de chakra’s en organen, het orakelen van de helende steen, homeopathische kristalessence en nog zo heel veel meer want de mogelijkheden zijn eindeloos mooi.

Ook energetisch gaan wij ons verbinden met de kristallijne verbindingen "zo boven-zo beneden". Jij en jouw kristallijne spirit "Cha Lahun"..., voel je welkom en vooral thuiskomen met deze krachtige kristallen tonen en helende energieën waarbij we ons kristallen hart mogen (her)ontdekken om het vervolgens uit te kunnen lijnen met het kristallen hart van moeder aarde en het kristallen hart van de grote centrale zon. Op deze manier gaan we snel, we evalueren mee in een prachtige multidimensionale frequentie en maken van ons leven een ware beleving op het kristallijne niveau. Voel je gedragen!

Ook hier zijn weer de verschillende stappen voor je te maken in een 5-tal 2-daagse kristalcursussen vanaf 295 euro tot 325 euro.

Van het volledige assortiment kristallen en edelstenen zijn er nog enkele soorten voor verkoop voorradig.

In de praktijk. Ter kennismaking een consult in kristalhealing voor slechts 65 euro! Bij het maken van je afspraak kun je gelijk kenbaar maken waar je voor jezelf aan wilt werken. Bijvoorbeeld, welke fysieke klacht speelt er bij jou, of welke chakra verdiend bij jouw extra aandacht? 

Natuurbeleving, Mindfulness en I AM Healing


Moeder Aarde Healing zou geen complete healing zijn als we de belangsrijkste helende Natuur hier niet in zouden betrekken. Vooral ná een behandeling van deze healing is het het beste om in de natuur aanwezig te ZIJN. Te zijn in al haar aspecten, met dankbaarheid, respect en onvoorwaardelijke liefde. Het is een geven en nemen op deze prachtige planeet moeder aarde als onze bron en het zou niet passen om de natuur van haar niet mee te nemen in onze krachtige healing.

Daarom zijn er ook onze Natuurbelevings wandelingen om je deelgenoot te kunnen maken van al haar prachtige helende aspecten. Die jij op jouw beurt weer mee kunt dragen in jouw hart en het weer kunt delen in jouw leefomgeving. Hoe prachtig zou het zijn als we allemaal aan moeder aarde denken in haar grootste Kracht van háár ZIJN. Hoe prachtig zou het zijn als we haar onze dankbaarheid tonen voor al haar geschenken die ze vrij geeft vanuit haar hart en natuur. In de vorm van kruiden, bomen, bloemen, edelstenen, mineralen, krachtige leylijnen om je te laven aan haar helende energie. De groene natuur ligt aan jouw voeten, de zon, de maan, het universum, zo boven- zo beneden, het is er allemaal om ons te Her-inneren wie we écht zijn, echt zijn als medescheppers van de aarde. Hoe kunnen wij mede-scheppen en ons steentje bijdragen aan een prachtig bloeiende, groeiende, intens liefdevolle planeet Aarde waar we állemaal in volmaaktheid kunnen leven? Heel simpel, door allemaal met de positieve gedachtes, gedachten die vertellen hoe jij graag zou leven op deze moeder aarde, samen met de buitenwereld om je heen. Als we dit allemaal zouden doen, dan wordt het hier prachtig leven op moeder aarde en scheppen we allemaal deze prachtige andere nieuwe wereld…  

Daarom samen de natuur in om in contact te zijn met het meest bijzondere van het leven zelf: de natuur. Wat heeft de natuur voor rijkdommen te bieden? We gaan schouwen (zien,voelen, weten, horen)  in de natuur, ontdekken wat leylijnen, aardstralen, sixpoints, leycentra zijn en hoe kun jij het beste met deze energieën aan het werk?

Hoe kun je ze ontdekken en hoe kan de natuur helend voor jou werken in deze verbindingen?

Welke kruiden komen we zoal tegen op onze wandeling en welke kun je gebruiken voor een thee, een elixer, een olie, of welke juist helemaal niet?

De essentie van energie gaan ontdekken! Mindfulness en Yoga als een stille beleving met oefeningen buiten in de natuur. Jezelf leren aarden, gronden, verbinden met al het moois dat er is om je weer heel en compleet te voelen.

Onze aarde, moeder aarde, en haar prachtige natuur, zeker hier in onze omgeving van Haaksbergen is de natuur rijkelijk aanwezig in al haar verschillende schoonheden en waar we dit alles samen kunnen beleven. 

Multi dimensionale meditaties die jouw weg voorbereiden naar 5D


Naast de maandelijkse wereldwijde volle maans meditaties zijn er ook de meditaties die je meevoeren naar de energie van de nieuwe aarde en zoals wij deze noemen naar de wereld van 5D, ofwel de 5e dimensie of hoger. Het gaat hier om meditaties die jouw energieveld opladen, verhogen, en vullen met helende energie die tot in elke cel van je lichaam mag gaan stromen en blijven stromen. Jouw verbinding met je hogere zelf en Heelheid tot in elke cel, atoom, elektroon van je lichaam. Het verlicht je op je weg, het ontdoet je van ballast, brengt je in je natuurlijke evenwicht en schenkt jou datgene waar jij voor open staat. Via de matrixen, de engelenenergieen, de meesterenergieen wordt je begeleidt op je prachtige weg naar je eigen essentie, zodat je vol in het leven kunt staan, geheel in de eigen kracht van jouw IK BEN Aanwezigheid...

De kosten voor deze dag zijn 150 euro incl. koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep.
Lesdata in gezamenlijk overleg ...

Als voorproefje kun je alvast genieten van deze innerlijk kind meditatie die het mannelijke en vrouwelijke IN jou met elkaaar verbindt. Hierdoor ben je een rijker mens die goed geaard de nieuwe wereld kan gaan ontdekken. Ik hoop je te ontmoeten...

Ga er gemakkelijk voor zitten, ontspan je eerst, adem 4 tellen in 4 tellen uit, in de verbinding met en vanuit je hart ga je mee in de meditatie. Voel je veilig vooral. Na de meditatie kun je nog blijven "zitten" in de hogere energie, de verbindende energie zolang als jij wilt. Als het genoeg is geweest voor je open je rustig weer je ogen, wiebel je je tenen en beweeg je je vingers. Je gaat weer wat dieper ademen en je laat je fysieke lichaam weer ontwaken, klaar voor de nieuwe dag... I AM,  IK BEN die IK BEN , Ik Ben Licht, Ik Ben Liefde, Ik Ben...

De meditatie is te openen met windows media player:

 

I AM Mysterieschool "New Earth Circle"


Thuiskomen in het ritme van de nieuwe tijd en haar ongekende mogelijkheden met de I AM  Universele Moeder Aarde Healing en Kristal Healing. Het is hier allemaal op de I AM Mysterieschool, waar alles samenvloeit tot één geheel en vooral: dát wat jij nodig hebt!

De onderwerpen zijn divers: kristallen en edelstenen, healing, yoga/mindfulness, natuurbeleving, lichtwerk, lichtcodes, michaelsysteem, engelen en gidsen, lichaamsbewustzijn, I AM en je hogere zelf, geleide meditaties, kruiden, tarot, maya, astrologie ....

 
De kosten van een lesdag zijn 150 euro, incl. de bijbehorende lesmaterialen, koffie, thee, frisdrank en de lunch met (vegetarische) soep (excl. edelstenenen kristallen).
Lesdata volgens de agenda of in gezamenlijk overleg...