Leraar Universele Moeder Aarde Healing Stap 1


Wil jij ook samenwerken om deze unieke nieuwetijdse 
energiefrequentie door te geven in de wereld? Dat kan!

Er is niets mooier dan dat we samen deze creatie de wereld in brengen. Deze krachtige Universele Moeder Aarde Healing kan ons allen als een krachtig medium bij staan in diepgaande processen.


Zou jij ook niet graag deze nieuwetijdse heelwording willen bekrachtigen en ingewijd worden als leraar/docent (e )?

Het is een tijd van enorme veranderingen op moeder aarde. Onze ziels-veranderingen en daarmee de keuzes die we willen maken. Vrij van karma en in onvoorwaardelijke liefde voor moeder aarde, de mensen, de dieren, de natuur, de kristallenwereld, kortom, al wat leeft op aarde. Multidimensionaal meebuigen op de tijdslijnen in tijd, ruimte en beweging. Daar ligt voor ons allen de uitdaging en ook jij kunt hierbij nodig zijn!

Je bewust te zijn van de processen om ons heen en het als je roeping zien om deze te mogen delen met je medemens. Als dit jouw hart raakt, neem dan contact met mij op om in gesprek te gaan over mogelijkheden en kansen voor jou om hier uiteindelijk je beroep van te kunnen maken.

Naast de eerste stap “Inwijdingsweg naar multidimensionale healing en reading” zijn vooropleidingen niet nodig. De pré is dat je dit alles gaat doorgeven vanuit je hart, puur en zuiver, zoals dit oorspronkelijk is bedoeld door de Ouden en de Cha Orde. Tijd, ruimte en beweging… als een dans die kleurrijk is in al haar stappen.

De opleiding bestaat uit 2 lesblokken van 2 aansluitende dagen + 1 extra trainingsdag op een later tijdstip. Verder zal er een voortdurende begeleiding/coaching op maat voor jou zijn, zodat ook jij het mooiste uit je cursisten kunt halen. Trainingsdagen zullen regelmatig op verzoek plaats kunnen vinden. 

Lesdata in gezamenlijk overleg.

Leraar Universele Moeder Aarde Healing stap 2


met de Transformatie en Heelheid in de I AM 
Lerarenopleiding 

De opleiding bestaat uit 2 lesblokken van 2 aansluitende dagen + 1 trainingsdag op een later moment. Verder zal er een voortdurende begeleiding/coaching op maat voor jou zijn, zodat ook jij het mooiste uit "jouw" cursisten kunt halen. Ook voor jouw zelf als aankomend leraar in deze materie liggen er vele mooie eye-openers er in besloten... 


Moeder Aarde Healing als healing en bescherming voor jezelf, voor de ander, voor je huisdieren, voor je omstandigheden en voor de natuur moeder aarde.  Dit wonderlijke en speciale level is wat mij betreft: toveren, toveren met energie waarbij je het onmogelijke mogelijk kunt maken. Energie volgt aandacht dus laat je uitdagen in dit prachtige level. Je cursist zal verbaasd staan en jij als leraar mag naar een nog hogere energiefrequentie levelen. Heerlijk toch! Life is magic! Er zijn in dit level nog meer bijzondere technieken om je cursist zich eigen te laten maken, hoe je jezelf en de ander totaal in balans kunt brengen.

Multidimensionaal leren werken op het niveau van de gevorderde Universele Moeder Aarde Healing in de verbinding met de meesterenergieen van Saint Germain om jou krachtig te kunnen begeleiden en inspireren in jouw hedendaagse ascensieproces om ook deze krachtige energie door mogen geven in de wereld. Hoe mooi is dat in deze nieuwe tijd waarin vele transformaties plaatsvinden. 

Héél ZIJN in de flow van I AM .... Met deze holistische en nieuwetijdse manier kun je transformerend werken aan jouw heelheid middels training, scholing, coaching en optimale zorg voor jou en de Ander. 

Lesdata in gezamenlijk overleg.