Ook voor mij is er een nieuwe tijd aangebroken. Een tijd waarin ik mezelf meer vrije tijd toe eigen, meer ZEN voor mij en ons gezin. 

De edelstenen winkel is vlak voor corona tijd door verkocht. Met de edelstenen zal ik echter altijd blijven werken, zowel voor eigen gebruik als in consultbehandelingen, cursussen en trainingen (zie cursusaanbod).

De Yoga Studio waarin ik altijd met veel liefde en passie de wekelijkse lessen heb gegeven zijn gestopt, maar... voor een prive Yoga-sessie op maat kun je me nog altijd bellen voor een afspraak. Een Yoga, mindfulness, -adem- klanksessie geheel op maat voor jou!  

De Wellness met massages: de medicinale ayurvedische massage, de hot stone massage, ZEN-massage, cupping, dreinages, etc. zijn gestopt. Dit hebben we samen met ons prachtige team achter ons gelaten. 

In mijn praktijk neem ik niet langer nieuwe clienten aan. Ik wil er nog wel zijn voor diegenen die hier altijd hun weg naar toe hebben gevonden, omdat healing mijn passie en mijn gave is waar ik altijd dankbaar voor ben en altijd zal zijn. Ik ben dankbaar ook voor de mensen en kinderen die hier voor open stonden en hiermee hun eigen healing en processen op gang hebben gebracht. Je doet het tenslotte zelf, ik mocht je laten in-zien, de energie deed de rest voor jou.

In de praktijk zijn er uiteraard nog wel de kennismakingsessies in de universele moeder aarde healing en de kristalhealing, zodat je wel zelf kunt ervaren met welke energie wij samen gaan werken.  Een kennismakingsessie is voor jou al mogelijk voor slechts 65 euro.

Dit is natuurlijk al heel veel. Maar er is meer, simpelweg omdat ik nu eenmaal veelzijdig was in mijn praktijk. Zo ben ik met de tarot volledig gestopt. Niet omdat ik het niet meer leuk vind, maar meer door het heldere inzicht, dat als je blij en tevree bent, je maar beter in dat gevoel kunt blijven. Geen ruis of stoorzenders meer op de lijn in de vorm van de 78 archetypische waarden. 
De sprookjes, de verhalen, de legendes die blijven in mijn hart, maar de vertaling ervan wil ik niet meer "lezen".  Ook de lessen en workshops in de tarot zijn er niet meer, enkel nog als uurtje tussendoor op de mysterieschool. 

En bij deze laatste, de I AM Mysterieschool in het concept van New Earth Circle, die blijft bestaan. Ook de cursussen van de Universele Moeder Aarde Healing blijven bestaan en blijf ik voortzetten. Ook en vooral voor leraren in deze vorm van healing om uiteindelijk ook dit stokje door te kunnen geven. De Cirkel van licht en liefde met het werk in het collectieve veld blijft uiteraard altijd, met hart en ziel, want die lichtkrijger, dat ben ik.

40 jaar geleden ben ik ooit begonnen op de academy voor natuurgeneeskunde, de raja yoga school voor leraren, het verworven ayurvedische leraarschap in de medicinale ayurvedische accupressuur, het lichtwerk met de cirkel van licht en liefde, healing waaronder reiki en als hoofdleraar Nederland white time healing, kristalhealing en als schrijfster van het boek thuiskomen in de witte tijd, en altijd nieuwsgierig naar meer, meer en meer. Dit heeft me uiteindelijk tot dit punt gebracht. Ik heb vele prachtige jaren dit veelzijdige werk mogen doen en ik ben dankbaar voor die tijd en vooral ook in jullie vertrouwen in mij. Nu dankbaar voor de komende (vrije) tijd waarin ik veel heb mogen leren loslaten en mijn passie toch kan blijven (be-) leven. I AM!