Aragon Kristal Elixer

Een uniek product voor volwassenen, kinderen, dieren, leef- en werkruimtes en de natuur, en is ontwikkeld door Ananda Wensing.

Deze Aragon kristal elixer is bedoeld voor je welzijn, zowel fysiek, in je aura en chakrasysteem als in je leefruimte. Het opent je op de hedendaagse energie en zorgt ervoor dat je makkelijker mee kunt gaan op de flow van de constante energie verhogingen om ons heen. Het maakt het daarmee een toegevoegde waarde voor je welzijn in deze ascentieprocessen.

De Aragon kristal elixer is een product van de creatie in de kristallijne verbindingen en geeft je aura bescherming, aardt jezelf grondig in deze huidige tijd en is hét unieke product voor jezelf, je leefomgeving én voor de heelheid van moeder aarde.

Een flesje kristal elixer van 50 ml kost 27,95 euro en is hier te bestellen, excl. verzendkosten.

Spirituele handboek , 2e druk

Thuis komen in de witte tijd
vertellend over White Time Healing waarvan Ananda Wensing de schrijfster is en tevens is opgeleidt tot therapeut, docent en hoofdleraar Nederland.  

Waar dit boek mag eindigen met de tekst:

"Als een nieuwe kennis, de oorsprong vanuit de oerbron, de oerkennis, opnieuw gebracht met zijn exlusieve technieken en mogelijkheden. Het is jouw oerbron, het is jouw oerkracht die hierin aangeboord wordt. Het is jouw rechtstreekse lijntje naar jouw eigen kosmische kennis. De al eeuwenoude kennis, verborgen in de mysitiek, mag nu haar licht laten schijnen voor wat IS. De kennis die verborgen lag in de oude wijsheid. Het is deze bron, het pure zuivere witte licht, deze energie, die jij mag ervaren..."

, start de Universele Moeder Aarde Healing welke geheel in channeling aan haar is doorgegeven en inmiddels een mooie plaats heeft verworven in onze nieuwe moeder aarde in ontwikkeling. 

€21,50, excl. verzendkosten of rechtstreeks bij uitgeverij Akasha.nl 

Aragon en de Aragoniet

Aragoniet is het "toegewezen" kristal voor de moeder aarde healing. Een sterk aardende steen, die zelfs in meditatie jou je eigen meridianenstelsel laat voelen, als ook de energielijnen van moeder aarde zelf. Een prachtige verbindende steen voor deze vorm van healing. Groot was de verrassing dan ook dat het nog eens de vele kleuren had, als alle kleuren van de regenboog. Wat past dit mooi in het grote geheel van de healing en de werking met de kristallen-, kleuren- en chakra/aura therapie.

Ik stel ze graag aan je voor:
Aragoniet cluster in de sterke verbinding en healing voor moeder aarde
Aragoniet bruin heeft de sterke verbinding met het netwerk van moeder aarde
Aragoniet rood voor onze eigen geaardheid  op moeder aarde
Aragoniet oranje voor bescherming van onze emoties, voor ons buikgevoel
Aragoniet geel met de verbindingen in onze zonnevlecht en de zonnekracht
Aragoniet groen heeft de sterke verbinding met de bosrijke natuur
Aragoniet blauw heeft de sterke verbinding met de oceaan
Aragoniet wit heeft de sterke verbinding met de engelen wereld
Aragoniet roze heeft de sterke verbindingen met de onvoorwaardelijke liefde
Aragoniet zwart/wit als onze bibliothecaris
, kortom, een krachtige stenenfamilie!

De uitgebreide omschrijvingen ontvang je tijdens de cursus, net zoals de prachtige steenleggingen en meditaties die met deze kristallen verbonden en ontwikkeld zijn.

Deze kristallen en edelstenen zijn hier uiteraard nog steeds verkrijgbaar tijdens de moeder aarde healing cursussen, in setjes, of in ruwe vorm en/of als hanger. Bij de inwijding ontvang je een aragoniet roos die verbonden en geopend is op de moeder aarde healing.